Fotokurs for hundeeiere

 

Ønsker du å ta nydelige bilder av din firbente venn uansett vær når du er ute på tur? Å ta gode bilder er moro og flotte minner. Med dette kurset kan du utvide dine fotokunnskaper med en hobby du elsker og som du kan gjøre overalt.

Hundeskolen Hundenmin og fotograf Anette Asbjørnrød samarbeider om dette kurset. Hundenmin holder til i Tønsberg og har i mange år drevet forskjellige kurs for hundeeiere i vakre Ulvika. De er opptatt av gleden med å eie en lydig hund. Anette Asbjørnrød har i en årrekke jobbet som fotograf og underviser innen forskjellige fotosjangere. Hun elsker å se andre lykkes med å ta gode bilder av de som står dem nærmeste. 

Kurset går over 2 dager i vakre Tønsberg og det er en kombinasjon av praksis og teori som gjør at du lærer deg å ta fine bilder med en gang. Allerede etter første dagen vil du se forskjell på dine bilder. Vi konsentrerer oss om å ta nydelige portretter på dag en. Og hvordan du får skarpe bilder i bevegelse andre dagen. Du kan bruke mobil eller systemkamera.

Neste kurs er 7.- 8. sept i Tønsberg

Tid: Lørdag 7. sept. kl. 09.00 - 15.00 og søndag 8. sept. kl. 09.00 -14.30

Sted: Tønsberg (nøyaktig adresse får du ved påmelding)

Pris: Early Bird 2990kr ved påmelding innen 1. august.

Pris etter 15. aug. 4200kr

Minimum antall deltakere: 8

Kursprisen inneholder kun undervisning. Mat, reise og opphold er utenom.

Klikk her for påmelding ✨

Fotokurset som lærer deg å ta skarpe og kule bilder av din hund.

 

Du vil blant annet lære:

  • Å ta nydelige portretter
  • Skarpe bilder
  • Ha kontroll på bakgrunn
  • Ta bilder av hunden i fart
  • Å ta gode bilder på tur uansett vær

 

Passer for:

  • Deg som har hverdagshund
  • Elsker å fotografere
  • Ønsker en hobby du er virkelig god på
  • Ønsker å ta bildene dine til neste nivå.

Minner for livet

 

Har du hund og ønsker å ta flotte portrettbilder av den som du kan henge opp på veggen eller bilde av hunden din i fart? Da er dette fotokurset for deg og din hund. Du lærer hvordan du får fine bilder selv på dårlige steder. Det er lett når du vet hvordan lys, kamera og komposisjon fungerer.

 

Valpe-tiden går fort og da er hunden din så skjønn. Lær deg å ta fine bilder av valpen din før de er over valpestadiet. Har du tenkt til å kjøpe deg hund og ønsker å lære deg å ta bedre bilder så kan du «låne» en hund av oss.

 

Kurset er tilpasset deg som har familie/hverdagshund og som ønsker flotte bilder av sitt firbente familiemedlem. Kombiner kjærlighet til hunden og din interesse for foto til å ta bilder du ønsker å printe og henge på veggen.

 

På dette kurset vil det også være med en instruktør fra Hundenmin, men det er en fordel om hunden kan praktisk lydighet som sitt, ligg og bli.

Om Hundenmin Hundeskole

 

Hundenmin Hundeskole er den fremste hundeskolen i Vestfold, med våre fantastiske treningsfasiliteter i Ulvika, Tønsberg – tilrettelagt for både utendørs og innendørs trening. Vi setter hund og eiers behov i førersetet, og våre dedikerte instruktører legger vekt på å gi personlig oppmerksomhet og veiledning, slik at du og din hund oppnår suksess i treningen.

Vår visjon i Hundenmin Hundeskole er å skape et harmonisk samspill mellom hund og eier, hvor glede, tillit og forståelse blomstrer. Vi streber etter å være Vestfolds fremste destinasjon for hundeutdanning, med engasjerte instruktører, toppmoderne fasiliteter og et forpliktet fokus på individuelle behov. Hos oss dyrker vi ikke bare lydige hunder, men bygger varige bånd som beriker livene til både to- og firbente. 

Du finner mer informasjon på: Hundenmin.no

Det er Ståle Rivelsrud som skal være sammen med som instruktør på dette kurset.

Om fotograf Anette Asbjørnrød

 

Anette har undervist og jobbet som fotograf i mange år. Hun brenner for å lære bort faget sitt og har tidligere holdt fotokurs i inn- og utland. Nå kommer hun til Tønsberg for å lære bort sine kunnskap. 

"Det er kombinasjonen av undervisning, praksis og tilbakemeldinger som gjør at du blir dyktig på kort tid. Tar du bort en av de vil du bruke lenger tid for å få resultatene du ønsker."

 

 

Anettes kurs har 5 av 5 stjerner på TrustPilot.

 

Klikk på knappen under for å melde deg på.

Få med deg early bird prisen og spar penger

 

Klikk her for å melde deg på ✨