Familiebilder

230920_Konfirmasjonsbilder_Catherina_WEB0037

Familiebilder, du har tid nok?

Neeeei du har ikke det, men det er det vi tenker. Neste uke, til sommeren, når vi alle er samlet osv. Årene går og de går fort. Plutselig er barna store, noe har flyttet og du har kanskje mistet noen uten at det bilde ble tatt. Familiebilder kan være de nærmeste, tre generasjoner eller flere, den utvidede familien med mine dine og våre, hele slekten. Hvilket bilde av familien som er viktig for deg har du i dag, og hvor lenge er det siden det var tatt?

I en undersøkelse gjort at eldre personer i sine siste år var det det som ikke ble gjort det de angret på. Det å samle familien oftere, ta den ferien til ......, starte et firma eller en hobby. I tillegg var det ikke bilen, huset, Master-diplomen de ønsket å ha med seg når de ble gamle, men bildene og minnene om familien og venner.

Det er også lettere å få til ting når du setter det på timeplanen din. En dato du ønsker det gjort, hvor alle samles naturlig for de det er et jubileum, jul eller slektsstevne. Eller bare samle folket for en fotografering med en sammenkomst.

Mitt tips til deg: Finn en dato, ta de bildene, og tilbring tid med familien. Du angrer sjelden på det du har gjort, og det er et nydelig minne og familiehistorie i mange generasjoner fremover.

Gjør det selv eller finn en fotograf i nærheten av deg. Og du, hva stopper deg?


Fototips for bilder 17. mai
Parbilder