FOTOKURS

Dine beste barnebilder

- familien i FOKUS

 

Klar for å ta fantastiske bilder av de du er glad i?

Speed opp din foto-utvikling med kunnskap som tar deg fra bra til wow på rekordtid. Du lærer på under 2 måneder, det samme som tok Anette 10 år. Du kan bruke mobil eller annet kamera.

Klikk her for å bli med ✨

Hva om du selv kan lære å ta like fine bilder som fotografen på bare noen uker?

Kort fortalt om kurset for deg som ikke er så glad i tekst.

Dette kurset er for deg som ønsker å ha friheten til å lære når det passer deg uten å forholde seg til Q & A og tider.

 

Tenk deg at du kan:

 

Ta flotte portretter som du henger opp på veggen

Få en dypere forståelse av bilder for å skape ditt eget uttrykk

Få til skarpe bilder av barn som er i bevegelse.

Skape hverdagsbilder som forteller barnets historie 

Få til kule gruppebilder av hele flokken

Lage flotte gaver av dine beste bilder til familien og kjente

Ta gode bilder under alle lysforhold

 

Hvilken verdi har det for deg å ha gode bilder, og en hobby du kan glede deg selv og andre med? 

(De fleste svarer at det kan det ikke settes en pris på.) 

Hva kundene mine sier om kurset:


"Må bare si at du er så flink til å lære bort, og jeg er glad jeg tok ditt kurs. Merker jeg ser bilder på en helt annen måte nå enn før."

- Veronica 

 

"Dette kurset gjorde at jeg fikk mye bedre bilder med en gang. Min bevissthet rundt bilder på når, hvordan og hvor jeg skal ta de gjør at bildene mine er blitt mye bedre."

- Hanna

 

"I løpet av kurset har eg blitt meir bevisst og fått mange gode verktøy slik at eg kan fortsette å utvikle meg."

 

- Ellen Karin 

FOTOGRAF, UNDERVISER OG MAMMA

Jeg er Anette Asbjørnrød

Jeg har undervist siden jeg var 8 år. Ja du leste riktig. Og nå lærer jeg bort hvordan DU kan skape fantastiske bilder av familien din. Det tok meg mange år å lære meg hva jeg ikke visste. Det sier seg selv, når du ikke vet hva du ikke vet så er det vanskelig å finne ut av!

Kurset: 

Dine beste barnebilder - familien i fokus er det jeg skulle ønske jeg hadde hatt da min sønn var liten. Det var da han var 12-13 år og jeg så tilbake, at jeg fant ut hva som kunne vært bedre. Denne erfaringen har jeg pakket inn i dette kurset slik at du ikke trenger å bruke årevis med å prøve å feile på egen hånd. Kundene mine har utrolige resultater etter bare noen uker.

 

Min drøm er at alle skal ha nydelige bilder som minner av sin familie.

 

Gode bilder er gaven som varer evig. Skap bilder du er stolt av å vise frem og henge opp på veggen.

"Jeg ønsker et portrettbilde av sønnen min på stranden som jeg kan henge opp i stuen"

 

Dette var ønsket til Ellen Karin da hun begynte kurset. Hun viste meg bilde der sønnen ligger, og fikk en tilbakemelding på komposisjon, lys og fokus. Bilde der han sitter tok hun 3 uker ut i kurset. 
Utrolig glad hun ikke ventet 3 år med å ta kurset slik at hun fikk bilde da han var liten slik hun ønsket.

Dette kurset er for deg som elsker å fotografere og ønsker å ha en kreativ hobby du kan gjøre sammen med familien

Kurset inkluderer:

 6 moduler fulle av kunnskap.

Medlemskap i en lukket Facebook-gruppe.

Support i FB-gruppen

Tilgang til kurset et helt år.

✨5 Bonuser for dypere kunnskap innen bevegelse, portrett, historiefortelling ++ 

Jeg er med ✨

Onlinekurs du tar i eget tempo

Videoleksjoner som du gjør du går gjennom på egen hånd og oppgaver du gjør sammen med familien og på egenhånd.

En gangs sum

2990kr

6 moduler og 5 bonuser

Kjøp nå ✨

 

Jeg vet at dette kurset fungerer, derfor tar jeg bort all risiko. Om kurset ikke er for deg, send meg en e-post inne 14 dager fra du startet på kurset og du får pengene tilbake. 

Gode bilder er gaven som varer evig. Skap bilder du er stolt av å vise frem og henge opp på veggen.

Din tur til å være kreativ og skape bilder du er stolt av til gaver, bildebøker og stueveggen.

Dette er noe av det vi skal igjennom

Hver uke i 6 uker får du en ny modul med videoleksjoner og oppgaver. I tillegg får du bonuser og live Q & A hvor vi går igjennom bildene.

 

Den første uken hever vi fotoforståelsen din slik at du kan ta nydelige bilder resten av livet. Her ser vi på grunnprinsippene alle fotografer og billedkunstnere jobber etter. Komposisjon, det gylne snitt, farger og hvordan du blir mer kreativ. Disse faktorene vil gi deg forståelsen av grunnprinsippene slik at du kan få bedre bilder fra første uke.

 

Lyset er den magiske ingrediensen. Denne uken vil du lære deg å se lys på en helt ny måte. Lyset er det viktigste et bilde består av. Du lærer hva lys er, de forskjellige lys kildene vi har, og hvordan lys oppfører seg inne og ute.

Du vil kunne ta bra bilder hvor som helst med kunnskapen i denne modulen. 

 

I modul 3 lærer du å ta nydelige portretter slik at du har flotte portrettbilder av barna dine som du kan ha til gaver, stueveggen og fotobøker.

Her får du også en ekstra bonus "Kreativ Portrett Fotografering". Den vil gi deg enda mer tips til hvordan du fotograferer kule bilder.

 

Denne uken tar for seg bevegelse og du vil lære å ta skarpe bilder av barna dine. Du får også tips til gode bildene av barn som er raske til bens.

Her finner du også en ekstra bonus "Elegansen i bildet".

 

Hverdagsbilder og historiefortelling er hva du skal lære i denne modulen. Kunnskapen gjør at du kan lage bilder som forteller barnets historie når du skal lage bildebok.

Dette er blant annet slik dokumentar fotografene jobber.

 

I denne siste modulen lærer du hvordan du tar bilder av hele familien. Etter denne uken vet du hvordan du får flotte, skarpe, oppstilte, morsomme og kreative bilder av familien.

Fine familiebilder med flere generasjoner i samme bilde er noe av det de fleste er glad i. 

I tillegg får du disse bonusene

For deg som ønsker å lære deg enda mer:

Bonus #1 Kreativt Portrettfotografering

Denne bonus lærer deg mer om portrett, klær, props du kan bruke slik at du kan ha noen morsomme og kreative fotograferinger med barna. Her får du blant annet lærdom fra Portrett kurs jeg tidligere har hold i Portugal.

✨Bonus #2 Poseringsguide

Poser små og store for enda mer dynamiske bilder. Tenåringsbarn vil elske deg for denne. Faktisk vil også kollegaene og venninne dine digge dine bilder av dem. Tenk at du kan få bedre bilder bare av å flytte på en fot!

✨Bonus #3 Elegansen i bevegelsen

Å vite når du skal ta bilde for å skape maksimal eleganse, kraft og fart. Dette er lærdom fra kurset jeg har i Sandvika under danseforestillingen Nøtterknekkeren som heter "Kropp i bevegelse".

✨Bonus #4 Julekortfotografering

Lag de kuleste jule- og takkekortene de neste årene ved å få tips til lokasjoner, props og klær. Finn ut hva som er lurt for å ha opplagte barn når bilde skal tas.

✨Bonus #5 Enkel redigering

Enkel redigering i forskjellige apper og Lightroom for å vise de vanligste stegene fotografer gjør.

Ja, jeg er med ✨

Jeg liker å fotografere og har fått økt kompetanse gjennom å få kursing og tilbakemelding på bildene vi leverer underveis. Det har gitt meg bedre forståelse for alt som gjør et bilde bedre, for eksempel lys, komposisjon og ikke minst hvor man har fokus. Bort med bilder hvor bakgrunnen er mer klar enn pjokken. 

Kurset er lett å følge og gjennom praksis får man god erfaring med temaene. 

Anbefalingsverdig 😍😍😍

- Nann Karin, lærer

Det aller beste med kurset, og det som skiller dette kurset mest fra andre kurs, er de ukentlige online-møtene der vi får tilbakemeldinger og tips.

Man lærer så mye av denne type gjennomgang både på egne bilder og på bildene til de andre i gruppa.

Det gjelder både for å ta hverdagsbildene som gjør at man sitter igjen med historiene fra oppveksten til barna, og også det å kunne ta pene “oppstillings-” bilder dersom man vil ha forstørrelser eller vil sende som julekort e.l..

Anbefales virkelig, uansett hvilket nivå du er på i dag. Alle som vil ha gode bilder av sine barn vokse opp bør ta dette kurset!

-Anja, Fotograf og digital markedsfører

Jeg veldig glad for jeg ble med på kurset. Det er et kurs hvor man lærer både gjennom å ta inn info, utøve gjennom oppgaver, og få tilbakemeldinger, og det går helt fint å delta så mye eller så lite man vil, alt etter hvor mye man har lyst til å lære.

 Det er gode, morsomme og utfordrende oppgaver, og tilbakemeldingene er ærlige og konstruktive, uten noen gang å være ubehagelige.

Kurset er laget ut i fra et genuint ønske om at alle familier skal ha gode barnebilder å mimre rundt, og det merkes godt både i videoene og i samlingene hver torsdag.

 Takk for kurset, Anette! 

- Solveig, damen som er rå på bilder og tekst

.

Er det mulig å få til gode bilder på bare noen uker?

 

Ja absolutt, du lærer så mye at det er en merkbar forskjell på bildene dine. Hos mange allerede etter 2-3 uker.

Du blir mer kreativ og vil lære deg å se på en helt annen måte enn før. Det beste er at dette er læring for livet. Du vil ta gode bilder til glede for deg selv og alle rundt deg i årevis fremover.

 

"Må bare si at du er så flink til å lære bort, og jeg er glad jeg tok ditt kurs. Merker jeg ser bilder på en helt annen måte nå enn før."

Stor klem fra Veronica

Du lurer kanskje på?

Min historie

Akkurat som deg så elsker jeg å fotografere. Jeg tok mange bilder av sønnen min da han var liten, slik som du gjør av din familie. Den gangen synes jeg de bildene var supre, men 10 år senere så kan jeg så mye mer, og bildene ..... de ble jeg trist av ikke var bedre. For hvem ønsker ikke de barndomsminnene så gode som mulig. Tiden går fort, minner blir borte, men bildene de er med oss.

Helt ærlig så trodde jeg at jeg var bedre enn jeg var til å ta bilder. Jeg tok gode portretter da det var det jeg jobbet med. Men i ettertid, så er ikke en barndom med gode portretter en fullverdig historie. Det krever historiefortelling, dokumentar og gruppe i tillegg til portrettene for å nevne noe. Noen av de bildene tok jeg, og noen var bra, men det var mye dårlig.

Jeg har jobbet med undervisning så å si hele livet på deltid, og jeg har jobbet fulltid som fotograf i over 20 år. Portretter er min favoritt sjanger, men jeg fotograferer også bryllup og eventer samt livsstils- og bedriftsbilder. Jeg tar også interiør og eksteriør bilder, i tillegg til dronebilder. 

Fotoutdannelsen min har jeg fra Oslo Fotokunst Skole, Høyskolen i Volda, Bilder Nordic samt en haug med kurs og masterclasses fra noen av de beste fotografene i verden innen dokumentar, portrett og kunstfoto.

Etter mange år med undervisning ser jeg at det ofte bare er små justeringer som skal til for å få enda bedre bilder. Du trenger å vite hva som kan bli bedre, og det er vanskelig å se. Derfor har de fleste fotografer en mentor eller kollega de stoler på som de får hjelp av. Det holder ikke at moren vår eller venninnen sier det var et fint bilde!

Foto er et visuelt språk og må læres akkurat som andre språk. 

Hvem passer kurset for?

 

Dette er for deg som:

 • Ønsker å skape magiske barndomsbilder
 • Ønsker å ta nydelige bilder av familien din
 • Ønsker en hobby du kan være god på
 • Vil ta mer kreativ bilder
 • Vil ha skarpe bilder
 • Vil lage fotobok  
 • Ønsker å ha de kuleste jule- og takkekortene
 • Ønsker å bli mye bedre på bare noen uker

 

 

Tilbakemelding på kurset: 

Fantastisk lærerikt kurs som hjelper deg til å bli en bedre fotograf! 

Jeg likte godt kombinasjonen av instruksjonsvideoer, praktiske oppgaver og tilbakemeldinger i gruppen, i tillegg til forumet og Facebookgruppen. Flott at vi har tilgang til videoene i et helt år så jeg kan se de flere ganger og utvikle meg. 

Bildene mine ble bedre i løpet av kurset, og nå er det bare å fortsette å øve og leke med barna for å bli enda bedre :) 

 

-Carina-

Hvilken verdi har det for deg å kunne:

 • Ta gode bilder under alle lysforhold. Da vet du hvor, hvordan og når du du får de gode bildene.
 • Ta flotte portretter som du henger opp på veggen, eller gir bort i gave. Bilder som er så kule at andre ønsker seg like.
 • Få en dypere forståelse av bilder for å skape ditt eget uttrykk og for å lettere plukke opp tips i fremtiden.
 • Få til skarpe bilder av barn som er i bevegelse.
 • Skape hverdagsbilder som forteller barnets historie slik at du har til nydelige bildebøker til glede for små og store.
 • Få til kule gruppebilder av hele flokken. Om det er din flokk, naboens flokk eller fotballaget.
 • Lage flotte bildegaver av dine beste bilder til familien og kjente. 
Fremdeles usikker?

Dine bilder blir garantert bedre med dette kurset.

Nå er det din tur til å ta bilder av familien du kan henge opp på veggen. Lover deg at jeg har pakket 10 år med kunnskap inn i dette kurset. Har du tid til å vente?

Jeg er med på kurs:)