3 nyttige fototips til bilder av egne barn

Du vil lære:

  • Hvordan vite hvor det beste lyset er
  • Finn ut hva 95% glemmer 
  • Ta mer kreative bilder

Tilbakemelding fra Veronica:
Må bare si at du er så flink til å lære bort, og jeg er glad jeg tok ditt kurs. Merker jeg ser bilder på en helt annen måte nå enn før.

Stor klem fra Veronica. 

200707_Emma_WEB0001

Jeg har vært der du er nå!

Mitt navn er Anette Asbjørnrød og jeg har over 20 års erfaring som fotograf, underviser og mamma. Jeg har alltid elsket å fotografere og tok mange bilder av sønnen min da han var liten. Den gangen synes jeg de bildene var supre men nå som jeg kan mer så ser jeg jo at de ikke var det!

Slik er det med de fleste av oss. Vi blir stadig bedre til å ta bilder men ofte går det noen år før vi kommer dit og da er det for sent å ta småbarns bildene.

Etter mange år med undervisning på videregående og Aftenskolen samt egne workshops i Europa og Asia ser jeg at det ofte bare er små justeringer som skal til for å få enda bedre bilder.

Foto er et visuelt språk og må læres akkurat som andre språk. Følg stegene og få bedre bilder av ditt gull:)

Gode bilder er gaven som varer evig. Skap bilder du er stolt av å vise frem og henge opp på veggen.

FOTOGRAF

Tilbakemeldinger:

"Tusen takk for fine tips. Jeg har tatt de i bruk en etter en ettersom jeg fikk dem, og det er så gøy å se at bildene mine allerede er bedre" - Hanne, tidligere deltaker på gratis fototips 


"Helt utrolig at jeg ikke så det i bilde før du påpekte det" - Stine, tidligere deltaker på online kurs


"Liker muligheten til å jobbe over tid med bildene. Dine ærlige tilbakemeldinger gjør at jeg kan justere og bli enda bedre" - Arne, tidligere deltaker på kurs

Ja takk, send meg gratis fototips:)