Bli med på challenge og ta mer kreative og spennende bilder

Gratis 30 dagers 

foto challenge

Moro sammen med familien med en spennende oppgave hver dag i hele juli. Gjør du oppgavene vil det forandre dine bilder og trenger ikke ta mere enn 5 minutter å gjennomføre!

Ja jeg ønsker å være med ✨

Kort fortalt om kurset for deg som ikke er så glad i tekst.

 

Foto-challenge du kan gjøre sammen med barna dine.

Bruk tiden du har sammen med familien din i sommer til å lære deg å ta enda bedre bilder. Du får en ny oppgave hver dag som du kan gjøre til en aktivitet sammen med dine. Du vil utvikle fotoferdigheten dine, ta bedre bilder og ha det morsomt sammen med de du er mest glad i. Målet er å ha det moro, øke kreativiteten, ha aktiviteter dere kan gjøre sammen og selvfølgelig mange bilder du er fornøyd med. Oppgavene kan du bruke resten av året for å utvikle deg videre. Ønsker du kan du laste opp bildene til inspirasjon og tilbakemelding i en lukket FB-gruppe. En gang i uken er det live sending hvor vi ser på bilder fra uken som gikk.

Spennende og morsomme oppgaver. Noen bare for deg, noen med hele familien og noen med bare barna.

 

Innhold:

  • 30 dager med en oppgave hver dag slik at du utvikler deg raskere som fotograf
  • lukket FB-gruppe med hvor du kan vise frem bilder og få inspirasjon
  • live sending hver uke hvor vi ser på bildene fra uken som gikk
  • oppgaver som øker din generelle forståelse for foto
  • kreative og morsomme oppgaver du gleder deg til å gjøre med familien
FOTOGRAF, UNDERVISER OG MAMMA

Jeg er Anette Asbjørnrød

 

Min historie er nok ganske lik de fleste andre foreldre, bortsett fra at jeg er fotograf.  Akkurat som deg elsker jeg å fotografere. Jeg tok mange bilder av sønnen min da han var liten. Den gangen synes jeg de bildene var supre, men 10 år senere så jeg at bildene kunne vært så mye bedre med små justeringer. Dessverre så jeg det for sent slik at barnebildene av min sønn ikke er noe jeg er stolt av. For å være ærlig så var det utrolig kjipt å oppdage, og jeg var fortvilet over lys, kvalitet og alle bildene jeg kunne fått så mye bedre. Barndomsminnene er så verdifulle og vi ser det ofte ikke før det er for sent hva vi kunne gjort bedre.

Etter 20 år som fotograf og 15 år med undervisning, ser jeg at det samme er tilfellet med mine kunder. Det er ofte bare er små litt som skal til for å få enda bedre bilder. Derfor laget jeg et online kurs for småbarnsforeldre som gjør at andre har en mulighet til å lære av mine feil. Foto er et visuelt språk og må læres akkurat som andre språk. 

Utdannelsen har jeg fra Høyskolen i Volda, Bilder Nordic, Oslo Fotokunst Skole og utallige kurser i inn- og utland med noen av verdens beste fotografer innen sine felt. 

Jeg fotograferer portretter av barn, ungdom og til bedrifter. I tillegg til livsstilsbilder, gruppebilder av familier, venner-gjenger og av små og store bedrifter. I tillegg til bryllupsbilder, og interiør- og eksteriørbilder. Jeg er også dronefotograf. Kursene holder jeg for det meste online, men jeg har også noen fysiske kurs selv om det er mindre og mindre. Tidligere har jeg holdt kurs i Spania, Portugal, Vietnam osv. I tillegg til at jeg har undervist på videregående skole og Aftenskolen.

"Min drøm er at alle skal ha nydelige bilder av sin familie".

Foto challenge

"Lær deg å ta spennende og kreative bilder denne sommeren "

Barn vokser fort, er du klar for å utvikle dine fotoferdigheter i samme tempo? Lystbetont, kreativt og moro er det vi går for.

Bli med helt gratis ✨