Se for deg dine vakre, kreative og varierte barnebilder som utsmykking i huset, i bildebøker og som gaver.

2017_PettrGresskar0002HERO_Lyser

Fotokurs for deg som:

 • Har barn og ønsker nydelige bilder til veggen
 • Ikke helt får bildene til å bli slik du hadde tenkt
 • Ønsker å gi videre barndomsbilder du er stolt av 
 • Har lyst til å ta gode bilder av hele familien
 • Ønsker å bli veldig mye flinkere til å ta bilder NÅ

 

Skap nydelige minner fra barnets barndom til gaver, bildebøker og SoMe.

 • Lær deg å ta gode bilder under alle lysforhold
 • Få til skarpe bilde av barn i bevegelse
 • Ta portretter som du superstolt henger opp på veggen
 • Lag hverdagsbilder som forteller barnets historie
 • Få til kule familiebilder av alle sammen

Lær deg å skape fantastiske og varierte bilder av barna

200707_Emma_WEB0012
 • 7 uker med kunnskap om foto, lys, bildeforståelse, portrett, hverdagsbilder og storytelling ++
 • 7 uker med tilbakemeldinger fra meg i en lukket Facebook-gruppe og i supportforum i kursportalen
 • Livesending hver torsdag i 7 uker med tilbakemeldinger på bildene
 • Tilgang til kurset et helt år
 • Møtes live etter 1 år for å se hvordan det går

Tilbakemelding fra tidligere deltaker:

Dette kurset gjorde at jeg fikk mye bedre bilder med en gang. Min bevissthet rundt bilder på når, hvordan og hvor jeg skal ta de gjør at bildene mine er blitt mye bedre.

Nå trenger vi ikke gå til fotograf for å få fine bilder, jeg kan ta de helt selv! Utallige spesielle øyeblikk blir fanget opp og bevart. Gleder meg til å vise datteren min alle bildene når hun blir større!  

-Hanna-

Hvem passer kurset for?

Dette er for deg som:

 • Ønsker å skape magiske barndomsbilder
 • Vil ha det moro når du fotograferer
 • Ønsker å ta nydelige bilder av familien sin nå
 • Ønsker å vite når du skal ta bilde og når du kan legge ned kamera og leke
 • Vet at det alltid er rom for forbedring
 • Gjerne vil bli mer kreativ
 • Vil ha skarpe bilder
 • Vil lage fotobok når barna blir eldre eller hvert år
 • Ønsker å ha de kuleste jule- og takkekortene
 • Ønsker å bli mye bedre på bare noen uker

Dette er ikke for deg som:

Tenker at du kan lære alt sammen selv. For det kan du antagelig men det kommer til å ta deg mange år. Jeg gjorde den feilen og sønnen min var ikke et lite barn lenger.

Foruten videoleksjonene er det tilbakemeldingene og oppgavene som gir deg mest fremgang. Når du hører på tilbakemeldinger på egne og andres bilder er da du får aha opplevelsene

Du lærer rett og slett mye raskere enn om du skulle finne det ut på egen hånd. Selv de beste fotografene i verden går på kurs og får tilbakemeldinger regelmessig på sine bilder for å bli bedre. Dette er en investering i deg og din familie.

Bli med i gjengen

Allerede første uken vil du se resultater og få noen aha opplevelser. Du lærer utrolig mye av å høre tilbakemeldinger på andres bilder. Vi skal være sammen i 7 uker fordi kurs som går over lenger tid vs. weekend/ukes kurs gir bedre resultater.

6 moduler over 7 uker

Du får nye videoleksjoner og oppgaver hver uke. De er fulle av informasjon og tips til fotografering du kan gjøre med barna. 

Tilbakemeldinger

Dette er gullet! Hver uke i 7 uker får du tilbakemeldinger på dine bilder live i gruppen. Det er her du får flest aha opplevelser og rask utvikling som fotograf. 

3 ekstra bonuser: 

 • Kreativ portrettfotografering
 • Poseringsguiden 
 • Nytt møte etter 1 år
Pettergresskar_Crop

Tilbakemelding fra tidligere deltaker:

Dette kurset har lært meg mykje om lys, komposisjon og ulike typar bilder!

Det har vore utrulig kjekt og lærerikt med digitale samlingar.

Dei konstruktive tilbakemeldingane frå Anette og dei andre kursdeltakarane har vore gull verdt!

I løpet av kurset har eg blitt meir bevisst og fått mange gode verktøy slik at eg kan fortsette å utvikle meg.

Eg vil anbefale kurset på det varmaste til andre som ønsker å ta betre bilder av barna sine!

- Ellen Karin -

Kursets innhold

Uke 1 Grunnprinsippene i fotografering

Den første uken hever vi fotoforståelsen din slik at du kan ta nydelige bilder resten av livet. Her ser vi på grunnprinsippene alle fotografer og billedkunstnere jobber etter. Komposisjon, det gylne snitt, farger og hvordan du blir mer kreativ. Disse faktorene vil gjøre at du kan ta bedre bilder allerede i den første uken.

Du får også med 4 bonuser i denne modulen: 1.) Enkel redigering, 2.) Blender, lukker og ISO, 3.) Mobilkamera og 4.) Filsystem slik at du finner bildene dine.

Uke 2 Lys

Denne uken vil du "se" lys og du vil lære deg å se lys på en helt ny måte. Lyset er det viktigste et bilde består av. Du lærer hva lys er, de forskjellige lys kildene vi har, og hvordan lys oppfører seg inne og ute. Du vil kunne ta bra bilder på et hvert sted under alle forhold etter denne uken. 

Uke 3 Portretter

I uke 3 lærer du å ta nydelige portretter slik at du har flotte portrettbilder av barna dine som du kan ha til gaver, stueveggen og fotobøker. Her får du også en ekstra bonus som heter "Kreativ Portrett Fotografering". Den vil gi deg enda mer tips til hvordan du fotograferer kule bilder du kan ha på veggen.

Uke 4 Bevegelse

En hel uke med bevegelse, og du vil lære å ta skarpe bilder av barna dine. Du får også tips til gode bildene av barn som er raske til bens. Her finner du også en bonus på hvor du finner elegansen i bildet!

Uke 5 Hverdagsbilder & Storytelling

Hverdagsbilder og storytelling er hva du skal lære denne uken. Kunnskapen gjør at du kan lage bilder som forteller barnets historie når du skal lage bildebok med bilder fra barndommen. Dette er mye av det dokumentar fotografene jobber etter men også kunstfoto bruker dette.

Uke 6 Bilder av hele familien

I uke 6 lærer du hvordan du tar bilder av hele familien. Etter denne uken vet du hvordan du får flotte, skarpe, oppstilte, morsomme eller kreative bilder av familien. Familiebildene med flere generasjoner samlet er noe av det de fleste holder veldig kjær. 

BW_Blogg_4bilder_350Bx1400
1200x2400_Anette

Jobbe som fotograf og ta dårlige bilder av eget barn!

Anette Asbjørnrød heter jeg og min foto-reise er variert! Jeg har undervist i foto på videregående skole, holdt workshops i inn- og utland og gitt 1-1 undervisning innen foto og redigering de siste 12 årene.

I tillegg til å jobbe med portrett, barn, interiør, bryllup og event fotografering gjør jeg også egne kunst-prosjekter.

Så hvordan er det mulig å jobbe som portrettfotograf og ta dårlige bilder av barnet sitt?  

Portrettbildene av sønnen min var tipp topp men de andre bildene var dårlig. Så jeg det selv? Nei ikke før jeg lærte mer og da var han 12!  Alle tar vi kun en type bilder, og antagelig er du superdyktig på akkurat de bildene. 

Det blir ikke en historie eller nydelige barndomsminner av kun en type bilder om vi er aldri så flinke.

Jeg har vært der du er. Min drøm er at alle foreldre skal kunne ta fantastiske bilder av barna sine som de har utsmykking av stueveggen, SoMe, bildebok og gaver.

Med over 20 års erfaring som fotograf, kunstner og mamma har jeg laget et kurs direkte rettet mot foreldre. Bildene deltakerne tar etter endt kurs er wow. Faktisk er de mye bedre allerede andre uken!

Tilbakemelding fra tidligere deltaker:

Det har vært veldig lærerikt å være med på kurs med Anette. Her går man gjennom så mange gode tema som virkelig gjør en forskjell når man ønsker å ta bedre bilder.

Det aller beste med kurset, og det som skiller dette kurset mest fra andre kurs, er de ukentlige online-møtene der vi får tilbakemeldinger og tips.

Man lærer så mye av denne type gjennomgang både på egne bilder og på bildene til de andre i gruppa.

Det å bli mer bevist og dermed kunne ta bedre bilder er bare gull!

Det gjelder både for å ta hverdagsbildene som gjør at man sitter igjen med historiene fra oppveksten til barna, og også det å kunne ta pene “oppstillings-” bilder dersom man vil ha forstørrelser eller vil sende som julekort e.l..

Anbefales virkelig, uansett hvilket nivå du er på i dag. Alle som vil ha gode bilder av sine barn vokse opp bør ta dette kurset!

- Anja -

2021_SaveEmilie_WEB0011

Du lurer kanskje på?

Her er noen spørsmål folk ofte spør meg:)

Hvem passer kurset for?

Kurset er spisset inn mot foreldre som ønsker å ta bedre bilder av barna sine. Har du barnebarn så kan du fint bli med. Oppgavene er rettet mot å ta bilder av barn så du bør ha tilgang på dem.

Du har tilgang på kurset i 1 år.

Hvordan får jeg hjelp?

Du får hjelp hver uke i en lukket Facebook-gruppe, på forumet i kursportalen og live i gruppen. Du kan når som helst legge inn spørsmål og jeg svarer deg hver dag. Den beste læringen får du ved å se og høre på tilbakemeldinger på egne og andres bilder.

Usikker på om jeg har tid?

Barn vokser raskt så har du tid til å la være?

Dette kan gjøres som kvalitetstid og moro for hele familien, anbefaler faktisk å ha det moro og ha det som en felles aktivitet. Du ser videoene når du har tid, og gjør oppgavene med barnet som lek:)

Det tar ca 1time å se videoene hver uke. Oppgavene gjør du sammen med barnet. Tilbakemeldingene er på ca 1,5 time som du kan være med på eller se i opptak.

Du har tilgang til kurset et helt år og kan ta det i ditt eget tempo.

Kan jeg melde meg på når som helst?

Dessverre kan du ikke det, kurspåmeldingen er åpen nå frem til 22. mars. Det blir kun dette kurset i år. Jeg vet ikke om det blir noe kurs neste år.

Hvordan fungerer kurset?

Når kurset starter får du tilgang til kursportalen din. Der blir det hver uke lagt ut en ny modul full av undervisningsfilmer og oppgaver som du kan gjøre i eget tempo. Ønsker du så får du også mulighet til å melde deg inn i den lukkede facebook-gruppen vår. Der er jeg innom daglig å svarer på spørsmål. Du har også mulighet til å legge inn spørsmål og bilder i forumet inne i kursportalen. Så hvis du ønsker kan du bare forholde deg til den. En gang i uken møtes vi "live" på Zoom. Du får en link og steg for steg guide til hvordan du gjør det. Har du ikke mulighet til å se det kan du se det i ettertid da det blir lagt ut opptak.

Hvilken dag møtes vi online?

Torsdager møtes vi på Zoom kl. 20.00. Har du ikke mulighet til å komme vil opptaket ligge ute innen 48 timer.

Kan jeg betale med kort, og er det trygt?

Ja betalingen er 100% trygg.

Kan jeg delbetale?

Det kan du. Jeg tilbyr to ulike betalingsløsninger. På delbetalingen betaler du et avdrag når du melder deg på, og de to andre i april og mai.

Jeg vet ikke om jeg har råd?

"Dine beste barnebilder" er en investeringer i hele familien. Du får utvikle din kreativitet og hobby. Familien får nydelige bilder resten av livet. Mange av mine kunder ender opp med å henge opp super kule bilder som det ser et som en fotograf har tatt på stueveggen.

Jeg synes selvfølgelig bilder er det viktigste i hele verden. For meg er det en investering i moro med barna, gleden når jeg tar gode bilder og lykken over å vite at jeg kan ta takkekort, julekort og nydelige bilder som utsmykking til stueveggen.

Nå er det lett for meg å si siden jeg elsker foto og har alltid brukt penger på det, men kanskje er det noe annet du kan ta bort?

Et weekendkurs i foto koster ofte enda mer, i tillegg kommer overnatting, reise og mat. Jeg ønsker å tilby kunnskapen min rimeligere og med daglig oppfølging og tilbakemeldinger over tid da jeg vet det gir bedre resultater. 

Hva om jeg ikke liker kurset?

Finner du ut at kurset ikke er for deg har du 14 dagers angrefrist med pengene tilbake fra den dagen kurset starter uten spørsmål.

Dette kurset er det beste jeg har laget og jeg ser at alle deltakerene har fantastiske resultater. Elsker du å fotografer er dette garantert for deg.

Tidligere deltaker :

Jeg liker å fotografere og har fått økt kompetanse gjennom å få kursing og tilbakemelding på bildene vi leverer underveis. Det har gitt meg bedre forståelse for alt som gjør et bilde bedre, for eksempel lys, komposisjon og ikke minst hvor man har fokus. Bort med bilder hvor bakgrunnen er mer klar enn pjokken. 

Kurset er lett å følge og gjennom praksis får man god erfaring med temaene. 

Anbefalingsverdig 😍😍😍

- Nann Karin -

2021_SaveEmilie_WEB0005

Har du spørsmål så hjelper jeg deg gjerne. Send meg en mail til  post@anetteasbjornrod.no eller melding på Insta @fotografanetteasbjornrod